Arama
Arama Sonuçları
"Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa geçildi. Programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu; "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bizler için bir vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarının eseridir. Türk ordusu, bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Kan dökülerek vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır" dedi.
Kastamonulu Bahar, Türkiye 1.'si oldu
Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı tarafından düzenlenen ,Gençlik projeleri destek programı (2019-1) kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Geleceği Okuyorum Projesi" düzenlendi. Proje kapsamında 2.Ahilik ve Ahi Evran konulu yarışmada "Gül Dikeni" isimli masalı ile Kastamonu'dan katılan Bahar Ulupınar, Türkiye birincisi oldu.
Tuana Yiğit adına düzenlenen turnuvada, ödüller sahibini buldu
Kastamonu'da Tuana Yiğit adına düzenlenen Tuana Yiğit’i Anma Hentbol Turnuvası sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.
Merkez Ortaokulu'ndan Damla'ya: 'Seni unutmayacağız...'
Kastamonu'da römorkun altında kalarak hayatını kaybeden Damla için, okulu tarafından mesaj yayınlandı...
"Bu ailenin ferdi olmak her zaman onur ve gurur verecek"
Merkez Ortaokulu'nun önceki Müdürü Halit Özden Merkez Ortaokulu'na veda yazısı yayımladı. 2014 yılında bu yana 9 sene boyunca Merkez Ortaokulu'nun Müdürü olarak görev yapan Halit Özden, yayımladığı veda yazısında; "Merkez Ortaokulu mensubu ve mezunu olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı ailenin içinde olmayanlar belki fark edemez. Ailesi fertleri için yapamayacakları fedakârlık yoktur. Bu ailenin bir ferdi olmak bana her zaman onur ve gurur vermiştir. Hayatım boyunca da vermeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.
Merkez'in yeni müdürü...
Kastamonu Merkez Ortaokulu'nun yeni müdürü, Şehit Şerife Bacı Ortaokulu Müdürü Şükrü Demirci oldu.
Kastamonu’dan iki kulüp, Türkiye Satranç Şampiyonası’na katılacak
Kastamonu’dan iki kulüp, Türkiye Satranç Şampiyonası’na katılacak
Tuana ve Öznur Öğretmenin isimleri yaşatılacak
Hayatlarını geçirdikleri kaza sonucu kaybeden Merkez Ortaokulu'nda öğrenim gören Tuana Yiğit ve Merkez Ortaokulu öğretmeni Öznur Çörekçioğlu'nun isimleri, düzenlenen açılış töreniyle okul kütüphanesi ve fen laboratuarına verildi.
Minik hentbolcularda şampiyonlar belli oldu
Ligi zirvede tamamlayan Kastamonu Belediyespor ile aynı puana sahip Kastamonu Merkez Ortaokulu ikinci oldu.
Merkez Ortaokulu Türkiye 2.si oldu
Okul spor faaliyetleri kapsamında Ordu'da oynanan Hentbol Yıldız Kız ve Erkek Finalleri'nde şampiyon olan okullar belli oldu.
Merkez Ortaokulu Türkiye 2.si oldu
Okul spor faaliyetleri kapsamında Ordu'da oynanan Hentbol Yıldız Kız ve Erkek Finalleri'nde şampiyon olan okullar belli oldu
Merkez Ortaokulu, yine bildiğimiz gibi
Merkez Ortaokulu erkek yüzme takımı on altı takım arasında altıncı oldu.
Ortaokul öğrencilerinden yıl sonu sergisi
Kastamonu merkezinde bulunan 18 ortaokulun katılımıyla yıl sonu karma resim sergisi açıldı. Kastamonu Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Merve Karakoca, güzel bir sergide bir araya geldiklerini belirterek; “Öğrencilere hem bir yıl sonu hediyesi hem de farklı okullar ile kaynaşması sağladık. Bir renk cümbüşü oldu, bu çok büyük bir mutluluk” dedi.
Merkez SK, Türkiye finallerinde
Ordu’da yapılacak olan final maçlarına katılacak ve Türkiye birinciliği için mücadele edecek.
Merkez, yarı finallere galibiyetle başladı
Merkez Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol Takımı, Kastamonu Merkez Spor salonunda yapılan Türkiye yarı finallerine galibiyetle başladı.
Merkez Ortaokulu, Bolu'da şampiyon
Kastamonu Merkez Ortaokulu halk oyunları ekibi düzenlenen yarışmada bölge şampiyonu oldu.
“Çalışmanın beraberinde getirdiği tecrübenin meyvelerini topladık”
Esan Akü Merkez Spor Kulübü, Hentbol Küçük Kızlar Türkiye şampiyonu oldu. Cengiz Kesici’nin antrenörlüğünde değerli bir başarıya imza atan Esan Akü Merkez SK, takım şampiyonluğunun yanı sıra bireysel ödülleriyle de turnuvanın en dikkat çeken takımı oldu
Merkez SK, Türkiye Şampiyonu!
Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Esan Akü Merkez Ortaokulu Spor Kulübü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Merkez’den çifte şampiyonluk
Kastamonu Merkez Ortaokulu Halk Oyunları ekipleri, iki ayrı dalda çifte şampiyonluk kazandı.
Yıldızlar futbolda şampiyon Vali Aydın Arslan
Okul Spor Faaliyetleri kapsamında, Yıldızlar Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi
Kızlarda 23 Ağustos, erkeklerde Cide Şehit Necmi Yıldırım şampiyon
Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Küçükler Kız – Erkek Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.
Merkez öğrencileri tiyatro ile bilinçlendirildi
Almanya Büyükelçiliğinin koordine ettiği iklim değişikliği konulu tiyatro gösterisi, Merkez Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencilerine okulun konferans salonunda sergilendi. İklim değişikliklerinin getirdiği sorunlara dikkat çeken tiyatro gösterisi interaktif olarak yapıldı.
Merkez Ortaokulu’ndan anlamlı hediye
Merkez Ortaokulu tarafından "Serebral Palsi" hastası bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye edildi. Merkez Ortaokulu, Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği aracılığı ile iletişime geçtiği "Serebral Palsi" hastası bir bireye tekerlekli sandalye hediye etti.
Nida Sinsi, asaleten atandı
15 Ocak 2013 tarihinde Kastamonu İl Özel İdaresi’nden Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Nida Sinsi, yaklaşık 6 aydır vekaleten yürüttüğü Genel Sekreterlik görevine asaleten atandı.
Merkez Ortaokulu mezunu Fenerbahçe’ye transfer oldu
Merkez Ortaokulu mezun öğrencisi Ada Anar yüzme branşında gösterdiği ulusal başarılar sonunda Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu.
1 tonu aşkın atık pil toplandı
Kastamonu Belediyesi’nin Atık Pil Toplama Kampanyası’nın ödül töreni Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun makamında düzenlendi. 1 Ekim 2021 tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan 2022 tarihinde sona erdi. Atık Pil Toplama Kampanyası’nda 50 ila 249 kilogram arasında atık pil toplayan her okula 50 kilogram atık pil için top seti (1 futbol topu, 1 voleybol topu, 1 basketbol topu), 250 kilogram atık pil toplayan her okula ise 1 adet STEM Robotik Sistem Seti ödülü verildi.
Merkez Ortaokulu, kayıplarını andı
Geçtiğimiz aylarda geçirdikleri kazalar sonucu hayatlarını kaybeden Merkez Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Öznur Çörekçioğlu ve öğrenci Tuana Yiğit için okul bahçesinde anma töreni düzenlendi. Çörekçioğlu ve Yiğit için yapılan duadan sonra, öğretmenlerin ve ailelerin katılımıyla kesilen kurban eti, pilav, ayran ve helva eşliğinde öğrenci ve katılımcılara ikram edildi.
Vali Çakır’dan hentbol antrenmanına ziyaret
Vali Avni Çakır, Kastamonu Dinamikspor ve Merkez Ortaokulu hentbol takımlarının gerçekleştirdikleri antrenmana ziyarette bulundu.